Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trattkantarellsoppa med riven parmesan

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Passar som förrätt. Går bra med torkade trattkantareller i brist på färska.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs svamp och lök i smöret. Tillsätt vatten, hönsbuljong och grädde. Koka i 10 minuter. Kör soppan slät i mixer eller med en stavmixer. Smaksätt med sherry, salt och peppar.
  2. Koka upp och servera med riven parmesanost vid sidan om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.