Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tre råsallader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Råsallader är verkligen tacksamma att variera. Vilken tid på året det än är - alltid finns det möjlighet att bjuda på omväxling i salladsskålen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla eller riv på råkostjärn: Vitkål Morötter Isbergssallad
  2. Blanda i: Tomatklyftor Skivade potatisar, purjo och oliver Strimlad paprika
  3. Blanda dressingen i en shaker och häll den över strax före serveringen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.