Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tre sorters korv för pinnen, Het pinnkorv

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spännande goda grillpinnar för...vintertid...som för sommartid...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered hemma: Gör en deg av mjöl, bakpulver, salt, cayennepeppar, persilja och vatten. Tillsätt mer mjöl om det behövs. Rulla degen till en lång sträng och vira den som en spiral runt korvarna.
  2. Vid brasan: Stick en pinne i korven och grädda över glöden tills brödet är gyllenbrunt och korven känns varm. Servera gärna med ketchup och tzatsiki.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.