Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tre veckers sallad

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta är en sallad som passar till all mat, till och med som sallad i hamburgare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv morötter och vitkål på rivjärn eller i matberedare, välj själv grovlek. Finhacka purjolök och paprika.
  2. Blanda och koka upp olja, äppelcidervinäger, socker, salt och salladskrydda.
  3. Blanda grönsakerna i en stor skål och häll över lagen. Rör om väl. Salladen håller sig upp till tre veckor i kylen och passar till allt.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • akrs 16 februari 2008

    Kanongod sallad. Jag brukar även ta i ett par finhackade ättiksgurkor.

  • malisg 21 februari 2008

    Jag brukar köra alla grönsaker i matberedaren så att de blir 2-3mm stora. Håller sig länge i kylen. Supergott.

  • matnjutaren 15 maj 2008

    Tack för receptet! :D Ska användas ofta! ;)))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.