Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trekanter med äggsallad.

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Perfekt som plockmat.

Ingredienser

Instruktioner

Koka, skala och hacka äggen. Blanda färskost, majonnäs och gurkmeja. Vänd ner de hackade äggen. Smaka av med salt och vitpeppar. Skär bort kanterna på brödet och fördela äggröran på 4 skivor bröd. Använd de andra som lock, tryck ihop och skär i trianglar. Kan förvaras inplastade i kylen några timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.