Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trekantsbröd i flera lager

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Trekantsbröd med tonfiskröra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche, tonfisk, lättmajonnäs och purjolök. Smaka av med salt och peppar.
  2. Bred margarin på brödet, lägg på tonfiskröra och skivat ägg. Lägg på ytterligare en brödskiva, ett lager tonfiskröra och ägg. Avsluta med en brödskiva.
  3. Skär brödet tvärsöver i trekanter. Servera smörgåsarna med salladsblad och tomatskivor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Aspholme 14 januari 2008

    Trekanter har alltid intresserat mig, så den prövar vi :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.