Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trifle med citrustouch

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En maffig lager-på-lager-dessert som man kan variera i det oändliga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sockerkakan i bitar stora som små tändsticksaskar (eller hälften av det om du ska servera desserten i portionsglas) Häll över citronlikören.
  2. Koka bär, socker och citronskal några minuter till en tjock sås. Häll bärsåsen i en stor glasskål eller i portionsglas. Lägg på sockerkaksbitarna. Strö över de färska bären.
  3. Blanda yoghurt, socker och limejuice. Skeda upp ovanpå bären. Garnera med limeskivor och ringla över honung.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.