Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trillingnötter

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Julgodis.

Ingredienser

Instruktioner

Nötterna blir godast om man först rostar dem lite lätt 200 graders ugnsvärme ett par minuter. Lägg nötterna i en handduk och gnugga bort skalen. Bryt sönder och smält chokladen och lägg ner nötterna i omgångar, ca 15 stycken åt gången. Ta upp dem tre och tre med två skedar och låt chokladen få rinna av lite. Låt stelna på plåt med bakplåtspapper.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zonale 24 november 2008

    Ibland är det enklaste det godaste..... Äter alltid trillingnötterna först ur chokladkartongen. Nu har jag många.....

  • almerase 9 december 2011

    Jättegoda :) Jag måste bara hitta stora hasselnötter nästa gång :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.