Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Triple choc brownie

(1 kommentar)  
Skriv ut

Choklad!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180°C. Smält smöret och den mörka chokladen i en kastrull. Rör ihop till en jämn smet och låt svalna.
  2. Vispa ägg och socker fluffigt och vänd ner chokladsmeten i äggblandningen. Sikta mjöl och kakao och rör ihop med resten av smeten.
  3. Tillsätt sedan den hackade chokladen. Häll smeten i en cirka 20 cm, avlång, form som du klätt med smörat bakplåtspapper.
  4. Grädda i 35-40 minuter. Låt svalna och skär i fyrkanter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jjassee 21 augusti 2010

    Supergod, rekomenderas varmt! Alla jag har bjudit har verkligen älskat dom. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.