Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trippelchokladmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Något för den riktiga choklad- och muffinsälskaren.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°C. Grovhacka chokladen. Vispa samman ägg, mjölk och socker i en bunke. Tillsätt sedan det smälta smöret och vispa ytterligare. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, bikarbonat samt den grovhackade chokladen i ett litersmått. Häll de torra ingredienserna i äggsmeten och blanda varsamt ihop allt till en trögflytande smet. Fördela smeten med hjälp av två matskedar i pappersformar eller i smord muffinplåt. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter, känn med sticka att de är torra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.