God efterätt. Den är riktigt mäktig!
Instruktioner
- Lägg de tre chokladsorterna tillsammans med 3 dl grädde i var sin kastrull och hetta upp över låg värme. Dra bort den från värmen, rör om så all choklad smälter och låt svalna.
- Klä en brödform som rymmer ca 1 liter med plastfolie. Häll över blandningen med vit choklad i en skål och vispa till ett luftigt skum med en elvisp. Skeda över i formen och jämna till ytan med en sked. Frys i 15 minuter.
- Vispa mjölkchokladblandningen på samma sätt och bred ut moussen över den vita. Ställ tillbaka i frysen. Upprepa proceduren med den sista chokladgrädden och bred den överst. Täck över formen med plastfolie och låt stå i frysen över natten.
- Ta ut formen ur frysen 15 minuter före servering. Vänd upp och ner på ett serveringsfat, dra bort plastfolien och servera omedelbart. Värm kniven i varmt vatten så går det lättare att skära.
Publicerat den
8 april 2011
Skriv kommentar