Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tropisk bål

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En god och nyttig bål att släcka törsten med när det är hett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär kiwin i tunna skivor.
  2. Dela mangon på båda sidor om kärnan. Skär loss fruktköttet från skalet och skär i tunna strimlor.
  3. Dela melonen och ta ur kärnorna. Använd gärma ett kuljärn och ta ut kulor eller skär fruktköttet i tärningar.
  4. Lägg all frukt i en stor skål och strö över fruktsocker.
  5. Häll på melonlikör, fruktsoda och garnera med en skivad lime och pressa i saften från den andra. Rör om.
  6. Lägg i rikligt med isbitar vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.