Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tropiska fjärilar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till ris, klyftpotatis, potatisgratäng och sallad. Tid: ca 25 min

Ingredienser

Instruktioner

Krydda: ha i örterna och salta lite, och bryn sedan fjärilarna i margarinet tills dom får lite färg i en hög stekpanna. Häll i det mesta av juicen (spar lite till redningen) och låt det puttra och gå ihop lite. Blanda redningen, ta upp fjärilarna ur stekpannan. Vispa i lite av redningen i pannan och låt det tjockna lite ha i mer om det behövs,ha i lite soja. Smaka av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.