Instruktioner
Ugn: 175°
1. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, och beströ den med kokos. Smält matfettet och tillsätt fruktjuicen.
2. Vispa ägg och socker ljust och pösigt. Vispa ner smörblandningen.
3. Blanda samman mjöl med kokos, bakpulver och vaniljsocker. Rör till en jämn smet.
4. Häll smeten i långpannan och grädda mitt i ugnen ca 25-30 minuter eller tills kakan har fin färg och är genomgräddad. Låt kakan svalna.
5. Smält matfettet till glasyren. Rör ner florsocker, kakao, vaniljsocker och fruktjuice. Rör till en jämn glasyr.
6. Bred glasyren över kakan och strö apelsinkulor ovanpå. Skär kakan i rutor. Kakan går att frysa utan glasyr.
Tips!
Plocka alltid fram alla ingredienserna till kakan innan du börjar göra smeten. Mjuka kakor går bra att frysa, men glasera dem då efter att kakan har tinat.
dom ser jättegoda ut ska pröva dom tack!!!
Hitta massor av recept av dig,, ja la till dig som vän för jag inte skulle tappa bort dig,,, såg att du hade så många recept, hinner inte gå igenom alla i dag...kram mvh zanette
Säger som föregående talare, måste hinna titta igenom dina recept men vill inte tappa bort dig när jag nu hittat dig...kram