Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tryffel

 
Skriv ut

Julgodis...Julstämning!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg grädden och en av smaksättningarna i en rostfri kastrull och koka upp. Sjud därefter under lock i 10 minuter.
  2. Tillsätt chokladen och rör tills chokladen smält och blandningen är slät.
  3. Låt svalna till rumstemperatur. Blanda i florsockret. Rör tills massan är slät.
  4. Täck över och ställ svalt i 2 timmar.
  5. Smält chokladen över vattenbad.
  6. Forma till bollar som doppas i den smälta chokladen. Strö på lite färgat pärlsocker, flingsalt eller riven choklad. Förvaras svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.