Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tryffel med apelsin och kanel

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Julgodis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tryffel: Koka upp grädde, kanel och socker. Tillsätt fint hackad choklad och apelsinskalet. Rör till en slät massa, tillsätt rumsvarmt smör och rör slät. Häll upp i en form och ställ kallt. När chokladen stelnat gör kulor med hjälp av ett varmt kuljärn eller en tesked. Ställ kallt och låt dem stelna ordentligt.
  2. Topping: Smält den mörka chokladen försiktigt i ett vattenbad. Doppa sedan kulorna i den smälta chokladen. Lägg dem sedan på ett smörpapper och låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.