Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tryffelkaka med mangosås

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Härligt kladdig chokladkaka med mintsmak. Mycket god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en stor kastrull. Ta kastrullen från värmen Hacka chokladplattorna grovt och låt dem smälta i smöret. Rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Tillsätt ett ägg i taget under omrörning. Rör ner grädden. Blanda ner mjöl. Häll smeten i en pajform som rymmer minst 6 dl. Gräddda mitt i ugnen 15-20 min i 150 grader. Låt kallna i formen. Ställ in i frysen.
  2. Mangosås: Skär fruktköttet i små bitar. Mixa med socker och juicen till en slät sås. Kan göras i förväg. Servera kakan med såsen och en klick grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.