Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tryffelsås

 
Skriv ut

En gräddig sås med det lilla extra som bara tryffel kan ge.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt riven tryffel ligga i 2.5 dl grädde på kyl över natten i en lufttät burk.
  2. Finhacka och fräs löken i smör tillsätt vitvinet och reducera allting tills hälften återstår. Tillsätt 2.5 dl grädde och red upp med maizenamjöl .
  3. När första bubblan kommer så slå i tryffelgrädden som du har i kylen. Mixa och smaka av med salt, peppar och tryffelolja. Låt stå i 10 min innan du serverar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.