God tårta som är lätt att göra!
Instruktioner
- Förbered en liten form som är 20 cm diameter och har löstagbar botten. Kläm fast ett bakplåtspapper mellan formens botten och kanter. Klipp sedan bort det papper som sticker ut.
- Smörj formens kanter med lite smör och bröa mycket lätt. Skaka av överflödiga brödsmulor. Värm ugnen till 225 grader.
- Smält chokladen över vattenbad. Lyft sedan den smälta chokladen åt sidan. Smält smöret över svag värme.
- Blanda ägg och socker i en bunke, vispa inte mer än nödvändigt. Rör ner smält smör och smält blockchoklad. Vänd sist ner vetemjöl och häll smeten i formen.
- Grädda kakan mitt i ugnen i bara 15 minuter. Låt den kallna, lägg den på ett fat och sikta över kakao. Servera med lite vispad grädde.
Publicerat den
17 november 2009
Liknande recept
Skriv kommentar