Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tsatsiki med squash

(1 kommentar)  
Skriv ut

Använd squashen i tsatsikin istället för gurka! Det är minst lika gott och ger en mindre vattnig konsistens.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda den rivna squashen och vitlöken i yoghurten och blanda även i olivoljan. Krydda med svartpeppar och salt efter egen smak. Blanda i hackad persilja och lägg upp allt i en skål. Droppa lite olivolja över.
  2. Doppa ett gott bröd i och ät som den är eller servera som sås till grillat eller stekt kött.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 21 september 2009

    Den blev precis lika god som om man gör på gurka.Bra när man odlar egen squash.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.