Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tsatziki

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1-10 portioner
Skriv ut

Min absoluta favorit sås som är jätte god som den är till att doppa grekiskt lantbröd i, men även till grillat, kyckling och så vidare.

Ingredienser

Instruktioner

Låt yoghurten rinna av i melittafilter ca 2 tim. Skala gurkan och riv den på rivjärnets grövsta sida. Salta på gurkan och låt den vattna ur. Rör ihop yoghurt och gurkan. Pressa vitlöken, blanda i den och olivoljan. Ta mer salt om det behövs.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 18 april 2010

    Klassiker som smakar ljuvligt. Riktigt bra mängd beräkning!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.