Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tsatzikipannkaka med skinka

 
Tsatzikipannkaka med skinka Tsatzikipannkaka med skinka
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Pannkakan uppfann jag efter en påskbuffé där jag gjort bl.a tsatziki och påskskinka. Resultatet blev nästan lite lyxigt, fylligt och mycket smakfullt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär skinkan i tjocka skivor som strimlas och skärs till tärningar. Fräs tärningarna i en het stekpanna med lite smör. När tärningarna fått en fin brynt yta lyfts de över i en smord långpanna. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda mjölsorterna, salt och bakpulver i en bunke. Tillsätt mjölken och vispa till en klumpfri smet. Tillsätt grädden och tsatzikin, vispa slätt igen. Vispa sist ner äggen och häll smeten i formen. Grädda 1 fals under mitten av ugnen i ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.