Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tullgarnspaj

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God, smakrik. En perfekt allt-i-ett rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spagettin. Spola av den med kallt vatten. Bena ur kycklingen och skär köttet i bitar. Tina smördegsplattorna. Lägg dem omlott, långsida mot långsida. Kavla till ett lock 1-2 cm större än ugnsformen. Pensla skarvarna med ägg(vita)
  2. Svampsås: Fräs svampen i stekpanna. Krydda med salt, peppar och riven muskotnöt. Tillsätt mjöl och späd först med buljongen, sedan med mjölk och grädde. Smaka av. Låt såsen sjuda i 5 min.
  3. Varva spagetti, kyckling och sås i en smord ugnsform.Strö lite riven ost mellan varje spagettilager. Täck med smördegslocket, vik in kanterna och pensla med ägget. Grädda i 200 grader i 20-30 min.
  4. Serveras med en god sallad till.

Kommentarer (4)

  • Ingemar 3 februari 2020

    Här är pajen - det var visst kyckling.

  • Ingemar 3 februari 2020

    Här är pajen - det var visst kyckling.

  • Ingemar 3 februari 2020

    Här är pajen - det var visst kyckling.

  • Ingemar 3 februari 2020

    Här är pajen - det var visst kyckling.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.