Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunna vetekakor

 
  • Serverar: 12-12 portioner
Skriv ut

Som mjukt tunnbröd, men ändå inte...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke. Smält smör och tillsätt mjölken och låt bli fingervarmt.
  2. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta till en smidig deg. Låt jäsa 2 timmar.
  3. Kavla ut till tunna kakor och stek ca 1 min på varje sida i en torr gjutjärnspanna. Låt svalna under en handduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.