Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbröd

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott och enkelt till söndagsfrukosten.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser. Knåda ihop och dela upp degen i små bollar. Kavla ut till runda plattor, nagga med en gaffel, stek i stekpanna tills bröden fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • morenius4 13 mars 2009

    Hur många bröd ger receptet? Dvs hur tjocka ska de vara på ett ungefär när man börjar steka dem? Björn Morenius

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.