Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbröd i stekpanna

(2 kommentarer)  
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Eller Sladder som de kallas här i norr. Riktigt goda och som går bra att frysa in. Har du gjort dessa en gång kan du inte låta bli att göra dem igen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienser. Degen är ganska kladdig i sig så det går åt en del vetemjöl till utbakningen-
  2. Sätt en stekpanna på värme. Inget fett i den! Dela degen i mindre bitar och kavla ut delarna en åt gången i ungefärlig assiett storlek.
  3. Lägg tunnbrödet i pannan och "stek" ett par minuter på var sida, så att de får lite färg.
  4. Låt svalna på galler.
  5. Hur många det blir vet jag inte då jag inte har räknat, men kanske 25-30 beroende på storleken man väljer att göra dem i.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • emiliasiira 17 september 2009

    Tycker detta bröd var väldigt sött, man kanske får tillsätta salt och minska på sirapen nästa gång :-)

  • Pixie 26 november 2010

    Inget recept för mig, bröden blev så hårda och misslyckade...stekte några bröd och kastade sen bröden och degen som var kvar! :'(

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.