Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbröd med örter och mozzarella

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god förrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa ihop örtmarinaden.
  2. Rör samman vinegretten.
  3. Skär mozzarellan i små tärningar och blanda med örtmarinaden. Riv lite av parmesanen och hyvla resten. Skär tomaterna i klyftor. Strimla salladslöken och hacka ruccolan grovt.
  4. Dela tunnbröden i 9x12 cm stora bitar. Fördela mozzarellan på hälften av bröden och strö över riven parmesan. Lägg på det andra brödet som lock, platta till och pensla med olivolja. Stek bröden hastigt på bägge sidor i olivolja.
  5. Serveras med tomater, sallad och löken. ringla över vinegretten. Strö över pinjenötter och hyvlad parmesan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • asaedetun 30 juli 2009

    Låter smarrigt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.