Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödrulle men fläskfilè

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En mättande och god tunnbrödrulle som passar bra som en kraftig kvällsmåltid eller som en lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla fläskfilèn i små bitar.
  2. Smält smör i ett stekjärn och när smöret blivit brunt lägg ner den strimlade fläksfilèn och stek. Krydda med grillkrydda och salt.
  3. Lägg 2 stycken tunnbröd på varandra på var sin tallrik.
  4. Strimla salladen i små bitar och gör samma sak med gurkan.Lägg salladen och gurkan på tunnbrödet, inte så det täcker hela botten eftersom den skall rullas ihop senare, lämna ca 3 cm på varje sida.
  5. Häll över köttet på salladen och gurkan och till sist häller du över den goda, krämiga vitlökssåsen över det hela. Hur mycket vitlökssås bestämmer du själv. Rulla ihop tunnbröden.
  6. Servera på tallrik eller vira in rullen i folie och ät den som en kebabrulle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.