En mättande och god tunnbrödrulle som passar bra som en kraftig kvällsmåltid eller som en lunch.
Instruktioner
- Strimla fläskfilèn i små bitar.
- Smält smör i ett stekjärn och när smöret blivit brunt lägg ner den strimlade fläksfilèn och stek. Krydda med grillkrydda och salt.
- Lägg 2 stycken tunnbröd på varandra på var sin tallrik.
- Strimla salladen i små bitar och gör samma sak med gurkan.Lägg salladen och gurkan på tunnbrödet, inte så det täcker hela botten eftersom den skall rullas ihop senare, lämna ca 3 cm på varje sida.
- Häll över köttet på salladen och gurkan och till sist häller du över den goda, krämiga vitlökssåsen över det hela. Hur mycket vitlökssås bestämmer du själv. Rulla ihop tunnbröden.
- Servera på tallrik eller vira in rullen i folie och ät den som en kebabrulle.
Publicerat den
15 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar