Gott och kan serveras till allt som är av rött kött som t.ex. skinka, köttbullar, ja allt till julbordet och istället för potatis eller till kyckling också. Denna blöta är ändrad på så sätt att jag kombinerar både buljonger på två sorter, spad och mjölk i en gryta istället för endast en vara separat att blöta i
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Blöta är så gott och helst då bara på buljong eller skinkspad. Minns som liten att det var gott att göra blöta enbart på mjölk också. Ditt recept är säkert gott men ... Kul ändå att du lägger ut detta recept /kram
men...?? :D Janssons är jätte gott i original det med men man kan ändra det receptet mycket genom att ha sill i, ansjovis med spad och sardiner samt tre olika potatissorter och tre olika lök samt grädde som exempel :)kram
Hårt eller mjukt tunnbröd? Eller spelar det ingen roll? Ser jäkligt gött ut iaf så jag måste prova... :)
Hårt tunnbröd.. kör på :)