Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödskorg Skagen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket vacker och god entrérätt. Skagenblandningen kan förberedas i god tid, men korgarna måste fyllas strax före servering, så att de inte hinner mjukna. Nu finns också tunnbrödskorgar att köpa om man inte vill göra dem själv. Recept på hur man gör dem finns säkert här på Matklubben.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka räkorna grovt.
  2. Blanda räkor, lök och dill med majonnäs och creme fraiche.
  3. Strimla lite isbergssallad och placera i botten på tunnbrödsskålarna. Fördela räkblandningen i korgarna och garnera med en klick löjrom, citron, dill och gärna lite hackad rödlök.
  4. Servera omedelbart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.