- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Festlig förrätt som kan varieras med olika fyllningar.
Instruktioner
- Skär av ca 5 cm på varje tunnbrödsskiva så att det blir en fyrkant. Även hörnen kan skäras av så korgarna får en rundare form. Värm en stekpanna och lägg i brödet och platta till. Vänd brödet när det börjar mjukna. Det tar 1-2 min.Lägg genast brödet över ett upp- och nedvänt glas och forma till en korg.
- Blanda samman ingredienserna till fyllningen med kött och pepparrot och smaka av med örtpeppar.Fördela fyllningen i korgarna.
- Garnera med en kvist pesilja och några tomatklyftor.
- Blanda samman ingredienserna till fyllningen med rom och smaka av med salt och citronpeppar.Fördela fyllningen i korgarna. Garnera med dillkvistar och några räkor.
Publicerat den
17 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar