Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödskorgar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Festlig förrätt som kan varieras med olika fyllningar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av ca 5 cm på varje tunnbrödsskiva så att det blir en fyrkant. Även hörnen kan skäras av så korgarna får en rundare form. Värm en stekpanna och lägg i brödet och platta till. Vänd brödet när det börjar mjukna. Det tar 1-2 min.Lägg genast brödet över ett upp- och nedvänt glas och forma till en korg.
  2. Blanda samman ingredienserna till fyllningen med kött och pepparrot och smaka av med örtpeppar.Fördela fyllningen i korgarna.
  3. Garnera med en kvist pesilja och några tomatklyftor.
  4. Blanda samman ingredienserna till fyllningen med rom och smaka av med salt och citronpeppar.Fördela fyllningen i korgarna. Garnera med dillkvistar och några räkor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.