Små tunnbrödskorgar att göra själv av köpt tunnbröd. Korgarna kan göras färdiga i förväg och fyllas med olika läckerheter. Både festligt och gott.
Instruktioner
- Koka upp vatten i en vid kastrull. Placera ett galler ovanpå. Lägg ett par av skivorna av tunnbrödet på gallret. Låt brödet ligga över det ångande vattnet tills det blivit mjukt.
- Forma brödet ovanpå små glas eller koppar. Sätt ett gummiband runt brödet så det sitter fast på koppen. Låt brödet sitta kvar med gummibandet på tills brödet har stelnat igen.
- Fyllning: Blanda majonnäs och gräddfil och lägg i äpple och dill. Salta och peppra. Vänd försiktigt ner räkorna i krämen. Placera ut räkröran i korgarna precis före servering, stående färdiga på assietter. Garnera med rom, dill och räkor.
Publicerat den
13 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar