Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödskorgar med skagenröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har ej prövat men låter jätte gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fukta tunnbrödet genom att duscha den lätt med vatten.
  2. Vänd den hastigt i en het stekpanna utan fett. Brödet mjuknar och läggs över en upp och nedvända glas och formas till korgar
  3. Skala och hacka räkorna grovt. Blanda med hackad lök, dill, majonäs, créme fraiche och vinäger.
  4. Så här långt kan man förbereda. Grunda korgarna med fin strimlad sallad. Klicka i röran och garnera med rom och dillkvist samt citron skiva och hackad röd lök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.