Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödsrullar med laxfyllning

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Dessa smakrika småbitar blev en succé på min studentskiva. Utmärkt till plockmat på buffébord eller att ta med på picknick.

Ingredienser

Instruktioner

Mosa laxen och var noga med att inga ben finns kvar. Blanda den med crème fraichen. Blanda i finhckad rödlök, dill, citronsaft, salt och peppar. Bred ut laxröra på tunnbröden (ända ut i kanterna) och rulla ihop dem. Dela varje tunnbrödsrulle i 8 bitar och stick en tandpetare i varje för att de inte ska rulla upp sig.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Johannahjelm 8 september 2009

    Super goda!

  • muppet 7 augusti 2010

    Gjorde dem till min brors student. Dem försvann på en gång. Jätte goda!

  • Heisjo 5 september 2010

    Jättesaftiga och goda tilltugg till drinken.

  • Karamelli 21 juni 2011

    Jättegoda! Yngste sonen, som inte tycker om fisk, slukade dem :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.