Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödssnittar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snittar med rödlök, gurka, ost mm Passar som tillugg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla löken, skär bort kärnhuset i gurkan och tärna fint.
  2. Rör ihop färskost, senap och riven ost till en slät massa. Blanda i lök, gurktärningar och dill. Smaka av med salt.
  3. Fördela röra på tre tunnbröd, lägg ovanpå varandra och till sist den fjärde skivan som lock. Plasta och lägg en tyngd jämnt fördelad ovanpå.
  4. Låt stå i minst 1 tim.
  5. Skär upp i jämna, fina snittar.
  6. Tips! Prova även att tillsätta rökt fisk.
  7. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 29 januari 2011

    Mycket goda snittar. Serverade som drinktilltugg. Mycket uppskattat.Tack för ett bra recept. Högsta betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.