Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödssnurror

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Snabbt tillagat och gott. Till buffébordet eller som tilltugg på kvällen.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva löken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett utan att den får färg. Tillsätt vinäger och honung. Låt det koka ihop några minuter. Smaka av med salt och peppar. Låt röran kallna. Blanda samman lökröran med kesella. Bred över tunnbröden. Täck med skinkskivor. Rulla ihop tunnbröden från kortsidan och svep in dem i plastfolie. Låt dem ligga kallt till nästa dag. Skär rullarna i ca 3 cm tjocka skivor strax före serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • annto2 25 augusti 2008

    Bjöd mina arbetskamrater på tunnbrödssnurrorna De blev en succé och jag fick dela med mig av receptet. Mycket enkelt att tillaga och underbart goda. Rekommenderas varmt. Annto2

  • Foan 26 mars 2012

    Väldigt goda och annorlunda med den lite söta löken, kommer att göras igen. Lätta att göra också:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.