Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tuppkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

En smidig och enkel kaka

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker, tillsätt vatten, mjöl och bakpulver. Häll ut på en smord liten långpanna. Grädda i 175 grader i 20-25 minuter. Låt svalna. Blanda alla ingredienser till glasyren i en gryta och låt det sjuda lite. Hälles över kakan och strö över cocos. När den svalnat skäres rutor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bakandefamiljen 15 december 2010

    tack för bra och enkelt recept!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.