Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Turkey shanghai med pak soi

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pak choy påminner om mangold. Stjälkarna är ljusa och påminner om stjälkselleri, bladen är mörkt gröna. Pak choy är släkt med sallads- eller kinakål och påminner även om den i smaken. Pak choy är god att äta rå, t ex i sallader, men kan även förvällas och wokas och serveras med andra grönsaker eller till fisk eller kött. Den kan också stuvas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera köttet i honungsmarinad ca 30 minuter. Grilla sedan i ca 10-15 minuter. Pensla på Sour Lemon Glaze i omgångar mot slutet av grillningen. Vänd gärna köttet regelbundet så att det får en sotad färg.
  2. Blanda sambal oelek, citronjuice och sesamfrön tillsammans med pak soi. Låt salladen marineras minst 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.