Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Turkisk äggröra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera t.ex. direkt ur pannan, gärna med ett gott bröd till. Toppa med färsk hackad mynta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg, grädde och kryddor.
  2. Hacka lök och tomat och fräs i smör några minuter i stekpanna. Häll på äggblandningen och smulad fetaost.
  3. Rör om tills blandningen stannat.
  4. Strö över mynta.
  5. Servera förslagsvis direkt ur stekpannan, gärna med gott bröd till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • anni9 15 januari 2012

    Gott, enkelt och snabbt..

  • MrsC 15 januari 2012

    :-D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.