Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Turkisk Potatissallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Passar väldigt bra med grillat kött.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att skala och skölja potatisen. Koka den sedan tills den blir en aning mjukare (ej grötig) Koka även morötterna i ca 10 min bara så de blir en aning mjuka. Häll i majonäsen i en skål. Tillsätt majsen och ärtorna, rör försiktigt om. Fin hacka den inlägda gurkan, så att du får ca 1 dl av den, tillsätt sedan i majonäsen. När potatisen och morötterna svalnat, hackar du även dessa så att de blir till små tärningar. Blanda med majonäsen. Salta efter smak och tycke. Voila!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SaltPeppar 3 januari 2008

    Brukar göra den utan morötter och ärtor.God

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.