Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Turkisk sallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

God och frisk smak av bladpersilja och sumak.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och hacka salladen och hacka ner persiljan,myntan,dillen och löken samt sumak kryddan och låt stå en stund innan ni har i oljan och vinägern och pressa över citronen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 26 augusti 2009

    Hej nu har jag gjort och ätit turkisk sallad jätte gott kommer att göra om den full pott en 5 tack för receptet monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.