Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Turkiska fetaostknyten

(1 kommentar)  
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Goda små snacks att servera till drinken eller till en god soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filodegen i rektanglar, ca 8x12 cm.
  2. Mosa samman persilja och fetaost. Tillsätt peppar efter smak.
  3. Pensla ett filodegsark med olja och lägg ½ msk fyllning på. Vik ihop till ett knyte.
  4. Hetta upp oljan i en vid hög panna. Fritera dem någon minut tills de fått fin färg (oljan kan återanvändas till fritering).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bianca_ 6 maj 2010

    Kan man frysa in knytena?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.