Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tusenfoting

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Perfekt till kalas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med vattnet. Häll smeten i en långpanna med smort och bröat bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 250° i ca 5 minuter. Strö på socker och stjälp upp på ett papper. Bred på sylt, mos, vaniljkräm eller mosade bär. Rulla samman.
  2. Vispa grädde, flor och vaniljsocker till fast skum. Bred eller spritsa grädden på rulltårtan. Riv chokladen och strö ovanpå. Sätt fast chokladpraliner till ögon och nos. Tryck in chokladpinnar i kakan som tusenfotingens ben.

Kommentarer (2)

  • kristineherrman 18 november 2011

    Cool! Sån vill jag att du gör till nästa gång jag kommer på fika hos er. :P

  • kristineherrman 18 november 2011

    Oj, min text hamnade visst i fel fält...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.