Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tuttul med laxmousse

 
Skriv ut

Som tilltugg, förrätt eller buffé. Ger en lite lyxig känsla .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa lax och smör i matberedare eller med stavmixer. Tillsätt grädden under mixning. Blanda i dillen och smaka av med peppar.
  2. Fördela moussen på tunnbröden. Rulla ihop från långsidan och lägg med skarven ner. Rulla in i plastfolie och ställ i kylen ca 1 timme.
  3. Ta bort folien och skär i ca 2 cm tjocka skivor. Lägg upp på tallrikar med sallad och garnera med citronklyftor. Ringla över lite kallpressad rapsolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.