Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Två-stegs rågbullar

 
Skriv ut

Så saftiga och goda och hållbara, om de nu inte går åt med en gång, nygräddade med smör och ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dag 1: Blanda de torra varorna och häll på det kokande vattnet. Låt stå övertäckt tills nästa dag.
  2. Dag 2: Smält margarinet, ha i mjölken och rör ut jästen i lite ljummet vatten och ha i mjölkblandningen. Ha i salt och sirap och sist rör i mjölet.
  3. Blanda därefter de båda degarna, rör runt ordentligt och låt jäsa i 45 minuter.
  4. Ta ut med mått eller gör bullar, grädda i 225 grader ca 8 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.