Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tysk lökkaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Gott och praktiskt på hösten när man skördat mycket lök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda till degen och låt den jäsa 45 minuter.
  2. Skala och hacka löken och stek upp den så den blir mjuk (den ska knappt få någon färg).
  3. Blanda resten av fyllningen och häll sist i löken. Klä en smord form med deg. Häll i fyllningen. Klicka på lite smör.
  4. Grädda 45-60 min i 175-200 grader.
  5. Servera med en god sallad och gärna lite vitt vin för den som vill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.