Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tyskinfluerad potatissallad

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Matig och pikant sallad för varma, lata sommardagar. Servera den med ett gott bröd. En sval öl passar bra till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen med skal. Låt svalna, skala och skär den i mindre bitar. Dela äggen i kvartar.
  2. Blanda alla ingredienser utom såsen i en salladsskål. Rör ihop gräddfil och majonnäs och vänd ner. Smaka av med salt och peppar.
  3. Förvara i kyl några timmar så smakerna får mogna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.