Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tzatsiki

 
  • Serverar: 1-4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Perfekt sås till all sorters kött; kyckling, nöt och fläsk. Även god att dippa!

Ingredienser

Instruktioner

Ta ur gurkans kärnhus och kassera det. (Detta för att inte såsen ska bli så vattnig!). Hacka återstoden av gurkan i små bitar. Lägg dem i en skål tillsammans med creme fraichen och 1-2 pressade vitlöksklyftor. Blanda och smaka av med salt och peppar. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.