Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tzatziki

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En välkänd, god kall sås med yoghurt, gurka och vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv gurkan grovt. Lägg gurkan på hushållspapper och strö över salt. Låt dra 15 minuter. Pressa ur gurksaften.
  2. Blanda gurkan med matlagningsyoghurt. Smaksätt med pressad vitlök och svartpeppar.
  3. Låt stå minst någon halvtimma, gärna 2 timmar, och gotta till sig.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cassiopeja 15 oktober 2011

    Jag hade i saft från en halv lime också, det blev jätte gott! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.