Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugn & örtmarinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Toppen till en buffé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175 grader
  2. Putsa fileén. Bryn dem i smör i en stekpanna. Lägg över i en ugnssäker form, salta och peppra. Låt fileérna steka klart mitt i ugnen 20-25 minuter.Blanda ingredienserna till Marinaden.Skär fileérna i tunna skivor och lägg på ett serveringsfat. Låt svalna. Häll över marinaden. Låt vila minst ett par timmar, gärna över natten. Garnera med cocktailtomater inför serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.